Insinööriliiton Koulutukset & muut tapahtumat

Tältä sivulta löydät linkkejä tuleviin Insinööriliiton järjestämiin koulutuksiin ja muihin mahdollisesti kiinnostaviin tapahtumiin Kotkan ja Kouvolan alueella.

Ihastu insinööriin Kotkan Meripäivillä lauantaina
27.7.2019 klo 10:00 – 18:00.
100-vuotias Insinööriliitto on Kotkan Meripäivien yhteistyökumppanina. Merikeskuksen lähettyville nousee Insinööriliitto 100 -teltta, joka palvelee tapahtuman yleisöä lauantaipäivän ajan tarjoten tapahtuman kävijöille monenlaista puuhaa. Voit ottaa itsellesi insinööriaiheisen tatuoinnin, onnenpyörässä pääset kisailemaan juhlavuoden palkoinnoista ja leikkimielisen testin avulla voit selvittää, olisiko sinusta kumppaniksi insinöörille.
Insinööriliiton jäsenille järjestetään myös viime vuotiseen tapaan Meribrunssi ravintola Vaustissa klo 10-12. Brunssille ilmoittautuminen avataan myöhemmin, seuraa ilmoittelua.
Ja klo 12.30 alkaa kaikille avoin tunnin kestävä rentomielinen Insinöörijooga Vellamon katolla.

Insinöörijooga

Kiristääkö niska-hartiaseutu? Jomottaako alaselkä? Insinöörit tekevät paljon näyttöpäätetyötä, ei siis ole ihme, että välillä paikkoihin särkee. Ei hätää, voit osallistua Insinööriliiton järjestämään Insinöörijooga-tuntiin.

Tunti on kaikille osallistujille ilmainen, mukaan pyydetään ottamaan oma joogamatto tai -alusta. Merikeskuksen kattoestradille päästetään ensimmäiset 250 joogaajaa.
Joogaopettajana toimii Elina Raaska Joogastudio Yogelinasta.

Lue lisää Meripäivien tapahtumista liiton 100-vuotisjuhlasivulta:

https://www.ilry.fi/ajankohtaista/il100-tapahtumat/ihastu-insinooriin-kotkan-meripaivilla